Aktívny držiak pre Samsung Galaxy Tab PRO 10.1 s Molex kon

Aktívny držiak do auta pre Samsung Galaxy Tab PRO 10.1 (T520/T525) pre pevnú inštaláciu v aute (napájanie je ukončené bez konektora, pripája sa priamo na el. rozvod v aute). Držiak je určený pre pevnú montáž na palubnú dosku alebo systémom ProClip. Držiak môžete nastaviť do optimálnej polohy, aby sa na displeji neodrážalo svetlo. Možnosť umiestnenia v horizontálnej alebo vertikálnej polohe. Samsung Galaxy Tab PRO 10.1 je automaticky napájaný od okamihu, keď ho vložíte do držiaka. Podpora napätia 12/24V. Držiak obsahuje 2A napájací adaptér.

Aktívny držiak pre Samsung Galaxy Tab PRO 10.1 s Molex kon

⏱ Rýchla objednávka e-mailom


Cena bez DPH79 €
Cena s DPH94 €
Kúpiť
Pre tento výrobok doporučujeme ako najlacnejší spôsob prepravy odoslanie na odberné miesto Packeta. Aktívny držiak pre Samsung Galaxy Tab PRO 10.1 s Molex kon tak môžete mať iba za 98,40 € vrátane prepravy. Zasielame tiež do Českej republiky, Maďarska a Rumunska iba za 6€.

Doručenie na výdajné miesto Packety


Obsah balenia

  • Aktívny držiak pre Samsung Galaxy Tab PRO 10.1 s Molex kon
  • montážne prvky - 4 samorezné skrutky. (Ak sú potrebné ďalšie nástroje na montáž, sú súčasťou dodávky konzoly ProClip.)
  • krátky návod na použitie + obrázkový návod na inštaláciu
UPOZORNENIE: Skladom je obmedzený počet typov držiakov. Ide najmä o nastaviteľné držiaky UNI. Držiak na mieru pre konkrétne zariadenie sa objednáva/vyrába na zákazku podľa objednávky zákazníka. Priemerná doba dodania je v závislosti od typu držiaka cca 7-14 dní. Ak si chcete overiť, či je konkrétny držiak skladom, kontaktujte nás pred objednávkou. Pred objednaním si skontrolujte kompatibilitu s Vašim zariadením.

Prečo držiak Brodit?

  • Každý držiak Brodit je špeciálne navrhnutý pre konkrétne zariadenie. Zariadenie v držiaku perfektne sedí, ľahko sa do držiaka vkladá aj sa z neho vyberá. Držiaky Brodit existujú pre akékoľvek zariadenia - smartfóny, tablety, GPS navigácie, LCD monitory, tlačiarne, vysielačky, mobilné terminály a pod.
  • Bezpečnejšie šoférovanie - držiak je vždy na dosah, nezavadzia vo výhľade, inštalácia vyhovuje legislatíve. Držiak je možné natočiť tak, aby sa na displeji neodrážalo svetlo, príp. umiestniť zariadenie vo vertikálnej alebo horizontálnej pozícii.
  • Jednoduchá inštalácia pomocou systému ProClip umožňuje bezpečnú integráciu držiaka do palubnej dosky, pričom nedochádza k poškodeniu interiéru auta.
  • Vysoká kvalita - držiaky sú vyhotovené z teploodolného ABS plastu, povrch držiaka je prispôsobený pre konkrétne zariadenie (napr. semišový povrch pre iPhone, iPod.). Brodit disponuje certifikátom kvality ISO a osvedčením o nárazových testoch.

Inštalácia produktu Aktívny držiak pre Samsung Galaxy Tab PRO 10.1 s Molex kon

Inštalácia produktu Aktívny držiak pre Samsung Galaxy Tab PRO 10.1 s Molex kon. Krok 1. Inštalácia produktu Aktívny držiak pre Samsung Galaxy Tab PRO 10.1 s Molex kon. Krok 2.
Inštalácia produktu Aktívny držiak pre Samsung Galaxy Tab PRO 10.1 s Molex kon. Krok 3. Inštalácia produktu Aktívny držiak pre Samsung Galaxy Tab PRO 10.1 s Molex kon. Krok 4.
Produktový leták PDF pre Aktívny držiak pre Samsung Galaxy Tab PRO 10.1 s Molex kon

Produktový leták PDF pre Aktívny držiak pre Samsung Galaxy Tab PRO 10.1 s Molex kon

.pdf dokument

Príslušenstvo pre Aktívny držiak pre Samsung Galaxy Tab PRO 10.1 s Molex kon:

Ďalšie príbuzné držiaky:



Náš TIP: Ak sa Vám zdá inštalácia zložitá, využite našu instantnú inštaláciu. Stačí pristaviť auto a o 15-20 minút odídete s nainštalovaným držiakom na palubnej doske Vášho auta.


 

Konzola ProClip - pre bezpečné pripevnenie držiaka na palubnú dosku.

Vyhľadajte si konzolu ProClip podľa typu Vášho auta:

TIP 1: Zadajte do vyhľadávania napr. "stationwagon". Našepkávač Vám ihneď zobrazí 1 položku. Ak však stlačíte "Enter", konfigurátor vyhľadá v katalógu všetky konzoly pre model "stationwagon".

TIP 2: Ak poznáte 6-miestne číslo konzoly, zadajte ho a kliknite na vyhľadanú položku.

V ponuke máme konzoly do auta - ProClip pre všetky značky vozidiel. Viac ako 9000 položiek!

 

Najnovšie konzoly do auta - ProClip v ponuke: