22.03.2012

Nové držiaky pre Apple New iPad (3. gen)


Nové držiaky pre Apple New iPad (3. gen.) v ponuke. Držiaky do auta - pasívny, aktívny s CL nabíjaním, pre použitie s káblom, s uzamykaním, s Molex adaptérom, držiaky na stenu, na opierku hlavy alebo MultiStand - všestranný držiak typu 3 v jednom. Celkovo 18 typov držiakov dostupných pre Apple New iPad.
Apple New iPad

Máte už nový iPad? Objednajte si najlepší držiak pre najlepší tablet na svete. 

Vložte Apple New iPad do aktívneho držiaka a vždy budete mať čerstvo nabitú batériu! Využite Apple New iPad počas jazdy v aute naplno!

GPS navigácia

Zakúpte si držiak Brodit spolu s navigačným softvérom iGO primo v balíku iGO GPS Car Kit a využívajte pokrokovú GPS navigáciu na cestách. Luxusný 10" retina displej priam predurčuje použitie iPadu v aute na GPS navigáciu a prezeranie máp. 

Mobilná kancelária na dosah

Vašu kanceláriu máte vždy pri sebe. Skontrolovať emaily, webové stránky, vyhľadať kontakt, napísať pripomienku, zadať schôdzku do kalendára, napísať email môžete kedykoľvek Vás to napadne.

Dokonalý obraz a zvuk

Nový iPad je výborné multimediálne a zábavné centrum. Využite ho ako luxusný prehrávač/hraciu konzolu a spolu držiakom na opierku hlavy pripravíte posádke Vášho auta neobyčajnú zábavu namiesto hodín strávených nudným cestovaním. Prepojte iPad s audiosystémom auta a vychutnajte si dokonalý zvuk v reproduktoroch autorádia.

Základom je držiak

Preto v našej ponuke nájdete 16 typov držiakov do auta Apple New iPad (3. gen), ktoré môžete integrovať na palubnú dosku Vášho auta, pripadne na predné sedadlo.

Držiak do auta pre Apple New iPad (3. gen.)Pasívny držiak do auta pre Apple New iPad (3. gen.) Vám umožní pripevníť Apple iPad bezpečne a pevne na palubnú dosku Vášho auta. Vďaka systému ProClip je inštalácia možná bez vŕtania alebo iného zásahu do interiéru auta. Napájanie je možné pomocou príslušného autoadaptéra. iPad môžete do držiaka jednoducho vložiť ako ho aj z neho vyberať.

Aktívny držiak s CL nabíjaním pre Apple New iPad (3. gen.) umožňuje automatické dobíjanie iPad 2 od okamihu, keď ho vložíte do držiaka.

Aktívny držiak s Molex adaptérom pre Apple New iPad (3. gen.) umožňuje komfortnú inštaláciu držiaka v aute, pričom káble z držiaka sa pripájajú priamo na el. rozvod auta. Káble tak môžete elegantne schovať za palubnú dosku a pomocou Molex adaptéra prípadne dobíjať iné zariadenia.

Držiak pre použitie s káblom je osadený Apple konektorom ku ktorému môžete pripojiť kábel z nabíjačky alebo prepojiť iPad 2 s audio/video systémom v aute. iPad 2 je tak napájaný okamžite po vložení do držiaka a zároveň môžete využívať multimédiá v iPad 2 cez systém v aute.

Pasívny držiak s uzamykaním chráni Apple New iPad (3. gen.) voči odcudzeniu v aute. Ideálny je tiež pre použite použitie v predajni, na výstavách a pod. Dodáva sa s 2 kľúčmi.

Držiak do auta pre Apple New iPad (3. gen.) s pružinovým uzamykaním

Pasívny držiak s pružinovým uzamykaním chráni Apple New iPad (3. gen.) voči vypadnutiu pri havárii. Je preto vhodný najmä pri použitie v aute na sedadle na opierke hlavy, prípadne pre montáž na palubnú dosku. Držiak bol testovaný pri havárii. (crash test).

Všetky držiaky môžete natáčať do optimálnej polohy, aby sa na displeji neodrážalo svetlo. iPad 2 môžete používať v horizontálnej alebo vertikálnéj polohe. Držiaky s integrovaným nabíjaním sú vhodné najmä pre iPad 2 Wi-Fi+3G, ktorý Vám umožní vďaka zabudovanému GPS špičkovú navigáciu v aute na vynikajúcom takmer 10" displeji. (pre iPad Wifi je potrebné dokúpiť GPS modul)

Držiak na stenu pre Apple New iPad (3. gen.)

Nenápadný tenký držiak na stenu pre Apple New iPad (3. gen.) Vám umožní pripevniť Apple New iPad (3. gen.) na stenu vo Vašej kancelárii, doma, na chate, v karavane alebo v aute na zadné sedadlá. iPad 2 môžete do držiaka jednoducho vložiť ako ho aj z neho vyberať. Určený pre horizontálnu alebo vertikálnu inštaláciu. iPad 2 môže byť napájaný z nabíjačky, keď je umiestnený v držiaku.

Držiak MultiStand pre Apple New iPad (3. gen.)Držiak MultiStand je všestranný držiak Brodit pre Apple New iPad (3. gen.) pre tých, ktorí používajú iPad 2 na rôznych miestach. iPad 2 môžete použiť s držiakom MultiStand kdekoľvek doma, v aute alebo v práci.
Použite MultiStand ako držiak na stôl, pričom môžete iPad/iPad 2 jednoducho uchopiť, ako keby nebol v držiaku. Držiak môžete použiť v rôznych uhloch, nastaviť pozíciu podľa toho, ako potrebujete iPad/iPad 2 použiť.
MultiStand môžete tiež pripevniť pomocou dodávaného adaptéra na stenu alebo na palubnú dosku systémom ProClip. Zatiaľ, čo je iPad 2 v držiaku, môžete ho dobíjať zo siete, alebo pomocou príslušného autoadaptéra. Všetky konektory a tlačidlá sú ľahko prístupné. Držiak môžete natočiť do horizontálnej alebo vertikálnej polohy. MultiStand sa dodáva s montážnym adaptérom 1ks a skrutkami 4ks.

Videoprezentácia držiaka MultiStand:

Umiestnite New iPad na predné sedadlo!

Robustná kovová konzola bezpečne uchytí držiak pre Apple New iPad na prednom sedadle Vášho auta! Inštalácia vyzerá veľmi pekne a je bezpečná nielen pre iPad ale aj pre spolujazcov. Pasažierom na zadných sedadlách poskytne komfort pri pozeraní filmov a multimédií.

Pre umiestnenie iPadu na prednom sedadle auta potrebujete:

Vyhľadať vhodnú konzolu podľa typu auta.

New iPad je GPS navigátor

iGO GPS Car Kit pre Apple New iPad (3. gen.)

Ak ešte nemáte aplikáciu na GPS navigáciu, doporučujeme bapik iGO GPS Car Kit pre iPad, ktorý obsahuje držiak Brodit spolu s aplikáciou iGO primo. Kúpou balíka iGO GPS Car Kit pre iPad premeníte New iPad na bezkonkurenčný GPS navigátor s 10" displejom s rozlíšením 2048x1536 bodov, na ktorom sa zobrazuje skutočná 3D navigácia. Jednoduché používanie, multidotykové ovládaníe a ovládanie pomocou giest Vám zabezpečí ten najvyšší komfort. Ako bonus dostanete v cene bezplatnú aktualizáciu máp a bezplatnú technickú podporu v slovenčine.

Leták produktu držiaky do auta pre Apple New iPad (3. gen.)

Stiahnuť leták v PDF

Držiaky pre Apple New iPad (3. gen.) - .pdf dokument

Vyberte si z ponuky držiakov Brodit pre Apple New iPad (3. gen.):

Náš TIP: Ak sa Vám zdá inštalácia zložitá, využite našu instantnú inštaláciu. Stačí pristaviť auto a o 15-20 minút odídete s nainštalovaným držiakom na palubnej doske Vášho auta.

Kúpiť Apple New iPad

Ak ešte Apple New iPad nemáte, môžete si ho u nás objednať spolu držiakom alebo bez neho. Ak váhate, ktorý model si vybrať, neváhajte nás kontaktovať. Nový iPad Vám tiež radi predvedieme:

 

Vyhľadajte si konzolu ProClip podľa typu Vášho auta:

TIP 1: Zadajte do vyhľadávania napr. "stationwagon". Našepkávač Vám ihneď zobrazí 1 položku. Ak však stlačíte "Enter", konfigurátor vyhľadá v katalógu všetky konzoly pre model "stationwagon".

TIP 2: Ak poznáte 6-miestne číslo konzoly, zadajte ho a kliknite na vyhľadanú položku.

V ponuke máme konzoly do auta - ProClip pre všetky značky vozidiel. Viac ako 9000 položiek!